Hyllie Alle 2A - 1314 215 36 Malmö / Sweden
PRODUKT ID BESKRIVELSE PRIS STATUS

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

CodeGuard’s systemer udfører med 99.9% pålidelighed, hvilket betyder at kun omkring 1 ud af 1.000 webpladser møder et problem dagligt.

Hosting udbydere udfører vedligeholdelse på servere, kunder ændre FTP logge på oplysninger, samt ip-hvidlistning opsætninger for database forbindelser kan skifte, baseret på hosting udbyders server admin aktivitet.

Disse er almindelige adfærd og ikke årsag til bekymring, da CodeGuard bestemmer årsag til manglen på tilslutningen og sender e-mail til kunden, så problemet kan løses.

CodeGuard er afhængig af branchens bedste praksis for at beskytte kundernes data.

Alle sikkehedskopier og adgangskoder er krypteret, sikker forbindelser (SFTP/SSH/SSL) udnyttes hvis muligt, og årlig sårbarhedstestning udføres af et uafhængigt agentur. Til dags dato, har der ikke været data lækage, vellykket hack eller angrib på CodeGuard.

S3 praler objektets holdbarhedsniveau på 99.999999999%, opnået ved lagring af oveflødige kopier af data på tværs af flere geografiske områder og faciliteter. S3 er ikke det billigste alternativ til datalagring, men det er en af det mest pålidelige.

Håndterer nøglestyring og nøglebeskyttelse for os, med en af de stærkest eksisterende blokcifre, 256-bit avanceret kryptering standard (AES-256).

To forskellige typer af adgangskoder gemmes på vores system – en kundekonto adgangskode til at logge ind på CodeGuard, og adgangskoder til kundens server legimationer (FTP/SFTP, MySQL). Kundenkonto adgangskoder gemmes med en envejs salted hash. Kundens server legimationsadgangskode gemmes i RDS med RSA 2048-bit nøglekryptering.

Ja – CodeGuard fungere på samme måde, uanset hvilken type websted eller platform du . Vi er kompitable med populære Control Management Systemer som WordPress, Joomla, Drupal og Magento, samt mange andre som CodeGuard kan fungere med.


Hvis din platform opfylder følgende kriterier, kan CodeGuard bruges til at sikkerhedskopiere dit websted eller database:


Du skal have adgang til websteds FTP/SFTP legitimationsoplysninger for at oprette forbindelse til CodeGuard.

Din side skal anvende MySQL eller MS-SQL databaser.

Du skal være i stand til at hvidliste følgende CodeGuard ip-adresser, så vi kan oprette en fjernforbindelse til din database:

54.236.233.46

54.236.233.28

54.174.91.34

54.174.153.212

54.174.115.171

For at tilføje dit websted, skal du bruge følgende oplysninger:

  • Websted URL

  • Hostname/IP-adresse

  • SFTP/FTP brugernavn

  • SFTP/FTP adgangskode

  • Portnummer

  • Root mappe

Ja, det kan du!Flere websteder kan sikkerhedskopieres med CodeGuard. Disse planerindeholder rigeligt, værktøjer til styring og overvågning af fleresikkehedkopieringer fra forskellige klienter, samt er beregnet tilsmå virksomheder, designere, udviklere og agenturer.

TIL TOPPEN KODCENTER