Hyllie Alle 2A - 1314 215 36 Malmö / Sweden

Kodcenter Returpolitik

Ved køb af tjenester gennem Kodcenter garanteres en 7-dages returpolitik, medmindre det købte fra Kodcenter er foretaget gennem en associeret (partner / leverandør), i hvilket tilfælde kan den associeredes retur politik være gyldig. For mere information, se din ordrebekræftelse eller vores brugeraftale ved at besøge vores hjemmeside https://kodcenter.com

Returpolitikken udføres som beskrevet nedenfor.


Returanmodningen skal indsendes skriftligt af slutbrugeren, der har købt tjenesten inden for 7 kalenderdage. For at anmode om retur skal der sendes en supportmeddelelse via kundepanelet med angivelse af, hvilken service/produkt der skal returneres, herunder årsagen, hvis der er en, til den tilknyttede tjeneste.

Returtransaktioner vil blive foretaget inden for 7 arbejdsdage efter, at slutbrugeren sender returneringsanmodningen.

Returanmodninger der ikke er i henhold til ovennævnte, bliver ikke taget i betragtning.


Ingen refundering af varer og tjenesteydelser:

Domæne

Sikkerhedscertifikater og enhver form for software licens tjenester.

Tjenester eller produkter der er fornyet for næste periode.

Fysiske eller virtuelle servere og personspecifikke produkter og tjenester.

Rådgivning og mægler ydelser.

Teknisk support og installations tjenester.

Tjenester leveret via tredjeparts tjenesteudbydere.

Gratis tjenester optjent gennem kampagner eller sponsorater.

Kredit tilføjet til klientkontoen som resultat af retur eller kundens eget kreditbeløb.

Designs lavet og kodet software.

Backup tjenester.


Tilbagebetaling: Der kan refunderes til den person, der anmoder om at returnere tjenester i overensstemmelse med betalingsmetoden. Betalinger foretaget ved bankoverførsler vil blive refunderet til den anvendte bankkonto, og betalinger med kreditkort vil blive refunderet til det anvendte kort. Refundering omfatter dog ikke returnering af ingen refunderingsydelser (licens, sikkerhedscertifikat, operationelle og tekniske tjenester, fragt, bankprovisioner mv.) modtaget vedrørende de relevante ydelser/produkter.


Kredit som tilbagebetaling: Hvis de anmodede tjenester annulleres, og den ingen refunderingsdel af ydelserne kan trækkes fra det samlede beløb, kan de tilføjes som kredit til kundens konto for at servicen kan købes igen. Kredit tilføjet af Kodcenter eller kredit tilføjet direkte af kunden selv kan ikke konverteres til kontanter.


Da de foretagne betalinger konverteres til den tilhørende valuta ud fra valutakursen på betalingstidspunktet, vil der blive foretaget en tilbagebetaling i henhold til det konverterede beløb. De nødvendige returomkostninger tilhører slutbrugeren, og tilbagebetaling vil blive foretaget efter disse omkostninger er trukket fra det samlede beløb.

Slutbrugeren kan annullere anmodningen om tilbagebetaling skriftligt til enhver tid, før returprocessen udføres.


Disse returbetingelser er bindende mellem Kodcenter og den person og/eller institution, der angives som den endelige forbruger. Enhver, der køber tjenester via Kodcenter, anses for at have accepteret disse politikker på forhånd.


Annulleringsprocedure for et produkt eller en tjeneste, du har købt via Kodcenter, kan udføres ved at logge ind på Kodcenters kundepanel ved at bruge dit brugernavn og adgangskode. Annulleringsanmodningen skal oprettes fra siden for det relaterede produkt, du vil annullere.


Når der laves en annulleringsanmodning, gives to mulighed hvor den ene er en annullering med effekt fra slutningen af perioden og den anden er en øjeblikkelig annullering. Ved annullering med effekt fra slutningen af perioden vil tjenesten forblive aktiv indtil udløbet af serviceperioden, hvorefter servicen vil blive annulleret og således ikke blive faktureret igen ved afslutningen af serviceperioden. Når der vælges øjeblikkelig annullering, bliver fakturaen ikke genudgivet for den relaterede tjeneste, og den annulleres uigenkaldeligt samme dag.


Alle produkter og tjenester, vi sælger, købes med automatisk fornyelse, og hvis en annullering ikke bliver anmodet, sender systemet dig automatisk fakturaen og den relaterede påmindelse via e-mail.


Returanmodninger givet under annulleringsprocessen tages ikke i betragtning. Returanmodning kan også sendes til regnskabsafdelingen via supportmeddelelse ved at oprette en ny supportbillet.


Advarsel: Returanmodninger og annulleringsanmodninger er to forskellige ting. Annulleringsprocessen er, når du ikke vil oprette en ny faktura for den næste periode. Returanmodninger er, når der ønskes retur af det købte produkt og en tilbagebetaling.


Kredit i din konto betaler automatisk dine fakturaer ved fornyelse. Hvorfor du skal huske at slå funktionen for automatisk fornyelse fra (funktionen for automatisk fornyelse kan aktiveres/deaktiveres fra den relevante ydelses side), ellers vil tjenesteydelserne automatisk blive fornyet ved udgangen af perioden, hvis der er kredit på din konto. Det er ikke muligt at få kredit der er anvendt ved automatisk fornyelse retur. 

TIL TOPPEN KODCENTER