Hyllie Alle 2A - 1314 215 36 Malmö / Sweden
Certifikatnavn PRIS STATUS
PositiveSSL Certificate $14.95 DETALJER
PositiveSSL Wildcard Certificate $99.00 DETALJER
PositiveSSL Multi-Domain Certificate $21.00 DETALJER
PositiveSSL EV Certificate $105.00 DETALJER
PositiveSSL EV Multi-Domain Certificate $72.00 DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Et standard SSL-Certifikat, kan kun signeres og udstedes til brug i etenkelt domæne. Wildcard udstedte SSL-Certifikater, dækker ogsåalle underdomæner. Hvis dit websted har en domæne og flereunderdomæner, dækker Wilcard SSL-Certifikatet dem alle, og dubehøver ikke standard SSL-Certifikater for hvert domæne ogunderdomæner.

Et EV SSL-Certifikat, er et SSL-Certifikat med høj pålidelighed og kanforsynes med en udvidet validering (EV). For at kunne få udstedt etEV SSL-Certifikat, er det nødvendigt at være en organisation(virksomhed, forening, offentlig instans, mv.), samt være i standtil at kunne verificere sin eksistens hos officielle myndigheder

Dengrønne adresselinje er en tjeneste, der leveres af EVSSL-Certifikater. Når du besøger et websted, der anvender et EVSSL-Certifikat, bliver adresselinjen grøn, hvor der vil blive vistoplysninger om ejer, samt hvem EV SSL-Certifikatet udstedes af. Meddenne bekræftelse, er brugerne sikret mod identitetstyveri.

Forat installere et SSL-Certifikat, skal du have en hosting konto derunderstøtter SSL-Certifikater. Hvis din hosting tjeneste ikkeleveres af os, skal du kontakte din hostingudbyder og finde ud af, omdin hosting tjeneste er berettiget til en SSL-Certifikatinstallation.

Duer ikke forpligtet til at købe hosting fra os, for at få enSSL-Certificering Du kan bestille et SSL-Certifikat fra os, til atanvende på din eksisterende hostingudbyder.

TIL TOPPEN KODCENTER